Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ! Φέρνουν νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ από το 2013!

Παρά το γεγονός ότι οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ ξεπερνούν το 1 δις επειδή ο κόσμος απλά ΔΕΝ έχει να πληρώσει, το Υπουργείο Περιβάλλοντος προαναγγέλλει νέες αυξήσεις στα τιμολόγια! Έχουν κοπεί σχεδόν 30.000 λογαριασμοί την ώρα που μεγάλες επιχειρήσεις χρωστούν....


εκατ. ευρώ χωρίς να τους αγγίζει κανείς. «Είχαμε πει για το 2012 ότι δεν θα υπάρχει καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, κάτι το οποίο τηρήσαμε. Το 2013 είναι μια χρονιά, που με βάση την ευρωπαϊκή οδηγία και τη μνημονιακή υποχρέωση θα πρέπει να προχωρήσουμε σε απελευθέρωση των τιμολογίων… Σημαίνει ότι στις εταιρίες που παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα πρέπει να έχουν συνάφεια οι τιμές με το κόστος παραγωγής… Από εμάς, γίνεται κάθε προσπάθεια ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λύση επί του συγκεκριμένου ζητήματος» δήλωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ασημάκης Παπαγεωργίου, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αυξήσεων στα τιμολόγια του ρεύματος.

Σε ό,τι αφορά το επενδυτικό πρόγραμμα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, είπε πως «θα υλοποιηθεί ο αγωγός προς την Πελοπόννησο, αυτό σημαίνει πάρα πολλές θέσεις εργασίας και μια μεγάλη επένδυση εντός της χώρας. Τελειώνει ο διαγωνισμός, η τρίτη δεξαμενή υγροποιημένου φυσικού αερίου στη Ρεβυθούσα. Τελειώνει ο διαγωνισμός για το λιγνιτωρυχείο στη Βόρειο Ελλάδα. Προχωρούμε τη μελέτη για τη μονάδα της ΔΕΗ, την Πτολεμαΐδα 5, στη Βόρειο Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Παπαγεωργίου.
olympia.gr