Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ειδικός φρουρός ξυλοκόπησε 27χρονη στο Ρέθυμνο

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου κατέληξε μία νεαρή ρεθυμνιώτισσα τα ξημερώματα, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν 29χρονο Ειδικό Φρουρό, που μπήκε στο σπίτι της. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί, όταν ο 29χρονος Ειδικός Φρουρός, που....


υπηρετεί σε υπηρεσία της Α.Δ. Ρεθύμνου, πήγε στο σπίτι της 27χρονης και άγνωστο με ποιο τρόπο κατάφερε να μπει μέσα.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία κοιμόταν κατάλαβε την παρουσία του στον χώρο, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες – η ίδια καταγγέλλει ότι ο 29χρονος, που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Η νεαρή αντιστάθηκε και ο 29χρονος της επιτέθηκε με βία και την γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα η 27χρονη να τραυματιστεί στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος της.

Η κοπέλα και ενώ ακόμα βρισκόταν στο σπίτι ο 29χρονος ειδοποίησε τηλεφωνικά τον αδελφό της, ο οποίος έφτασε στο σπίτι της και βρέθηκε τετ α τετ με τον δράστη, με τον οποίο συνεπλάκη, όμως ο 29χρονος κατάφερε να ξεφύγει. Έτσι, ο ειδικός φρουρός τράπηκε σε φυγή, αλλά μερικά μέτρα πιο μακριά τράκαρε με το αυτοκίνητο του, πράγμα που ήταν αιτία να συλληφθεί από τους συναδέλφους του, που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί από τους συγγενείς του νεαρού θύματος.

Οι πληροφορίες σχετικά με το εάν τα δύο άτομα γνωρίζονταν μεταξύ τους είναι συγκεχυμένες, παρότι η 27χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είχε σχέσεις με τον νεαρό, κάτι που αρνείται η άλλη πλευρά.

Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.