Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τα 37.000 ευρώ είναι πολύ λίγα για ένα επεισόδιο της εκπομπής “Στην υγειά μας”»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για το budget της εκπομπής «Στην υγειά μας» και για τα σχόλια που ακούγονται ότι κάθε επεισόδιο κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ.
Είχε μάλιστα πει ότι πολλοί από αυτούς που τον κατηγορούν για το budget της εκπομπής θα έπρεπε να είναι φυλακή και εξήγησε τι εννοούσε. «Πολύ απλά, ότι κάποιοι που εμφανίζονται ως τιμητές της δημόσιας ζωής θα έπρεπε να μη μιλάνε από τη...

στιγμή που έχουν διαπράξει αδικήματα. Κρίνουν αφ' υψηλού και άδικα και επί παντός επιστητού». Όσο για το γιατί πιστεύει ότι κάθε φορά που γίνεται συζήτηση για τη συγκεκριμένη εκπομπή όλοι σχολιάζουν το κόστος είπε στην εφημερίδα το «Βήμα»: «Γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να σχολιάσουν. Δεν μπορούν να κατακρίνουν το περιεχόμενο, πώς θα πουν ότι δεν είναι καλή η εκπομπή; Και αποδοχή μεγάλη από τον κόσμο έχει, και τηλεθέαση σε ένα περιβάλλον όπου δεν κάνουν άλλες εκπομπές τόσο υψηλά νούμερα. Ασχολούνται λοιπόν με το πόσο κοστίζει και πόσα παίρνω εγώ, και αυτό γίνεται κάθε φορά». Εκείνος πιστεύει ότι 37.000 ευρώ είναι πολλά για ένα επεισόδιο; «Όχι βέβαια! Αντιθέτως, θεωρώ ότι είναι πολύ λίγα. Αναγκαστήκαμε να μειώσουμε δραματικά τους μισθούς όλων όσοι εργάζονται και φυσικά και τη δική μου αμοιβή. Αλλάξαμε πολλά στην εκπομπή και έτσι έπρεπε, γιατί σε τέτοιους καιρούς όλοι προσαρμόζονται. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε την εκπομπή με τους όρους που την κάναμε στο παρελθόν». Ο ηθοποιός σε ερώτηση αν υπάρχει λογοκρισία στην Κρατική Τηλεόραση απάντησε πώς δε γνωρίζει γιατί δεν βλέπει τηλεόραση. «Δεν το έχω υπόψη μου τι έγινε στην ΕΡΤ. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν διαβάζω εφημερίδες και δεν το έμαθα. Ακούω μόνο ραδιόφωνο. Και στις ειδήσεις που ακούω στο ραδιόφωνο αυτά δεν ειπώθηκαν, οπότε δεν τα γνωρίζω».