Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

6 (απίστευτα) πράγματα που πλήττουν ανεπανόρθωτα τις σεξουαλικές σας επιδόσεις

Την επόμενη φορά καλό θα ήταν απλά να τα αποφύγετε…
H ερωτκή σας ζωή τελευταία, φαντάζει βαρετή, προβλέψιμη και άκρως επαναλαμβανόμενη; Είναι λογικό κάποια στιγμή να επέρχεται ο κορεσμός και να απουσιάζει εντελώς το στοιχείο της έκπληξης και του αιφνιδιασμού. Ωστόσο, κάποιες ....


φορές, ίσως να οφείλονται κάποιοι άλλοι παράγοντες για την κακή σεξουαλική σας ζωή, τους οποίους ούτε καν είχατε φανταστεί ποτέ. Ρίξτε μία ματιά στους παρακάτω, και την επόμενη φορά, αν θέλετε να συνεχίσετε να βλέπετε αστεράκια, πράξτε αναλόγως…

1. Δίαιτα: Όσο απίστευτο και τρελό και αν σας ακούγεται, είναι πραγματικότητα! Μπορεί η δίαιτα να διατηρεί το κορμί μας σφριγηλό και λεπτό, κάτι που είναι φυσικά πολύ σημαντικό μιας και κατά τη διάρκεια του sex όλα βγαίνουν… όλα στη φόρα, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποκλείσουμε από τη διατροφή μας κάποιες γευστικές αμαρτίες οι οποίες ναι μεν μας φορτώνουν με πολλές θερμίδες, ανεβάζουν τη λίμπιντό μας δε! Φαγητό απ’ έξω, ποπ κορν, ντόνατς και παγωτά αυξάνουν την ροή του αίματος, ενώ η ευαισθησία της όσφρησης στη βανίλια μπορούν να σας χαρίσουν απίστευτους οργασμούς.

2. Προαγωγή: Επιτέλους, πήρατε την πολυπόθητη προαγωγή και μπορείτε να πάτε διακοπές στο εξωτικό νησί των ονείρων σας και να αποκτήσετε εκείνη την υπέροχη μονοκατοικία σε προάστιο της πόλης. Αλλά προσοχή… Όσο φουσκώνει ο τραπεζικός σας λογαριασμό, τόσο οι επιδόσεις στο κρεβάτι θα μειώνονται δραματικά. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες θα σας προκαλέσουν επιπλέον άγχος και στρες, κάτι που θα ανεβάσει τα επίπεδα της κορτιζόλης η οποία με τη σειρά της θα επηρεάσει τα οιστρογόνα και την τεστοστερόνη στον οργανισμό σας.

3. Ταινίες… ακατάλληλου περιεχομένου: Όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι ταινίες πορνό περιέχουν, όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, μεγάλη δόση… μυθοπλασίας! Όλα αυτά τα ακροβατικά και τα περίεργα παιχνίδια των πρωταγωνιστών, μπορεί να προκαλούν το ενδιαφέρον και κάποιες φορές την ψυχαγωγία μας, αλλά τελικά, καταλήγουν να κάνουν μεγάλο κακό στη σεξουαλική μας ζωή, μιας και τείνουμε να συγκρίνουμε τις επιδόσεις μας με αυτές των πορνοστάρ! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την αίσθηση του ανικανοποίητου. Ελαττώστε για ένα διάστημα την παρακολούθηση των εν λόγω ταινιών, και θα δείτε μεγάλη βελτίωση.

4. To αλκοόλ: Φαντάζεστε την ιδανική βραδιά, σαν μία ατελείωτη νύχτα clubbing με τις κολλητές σας, άφθονο αλκοόλ και sex με τον κούκλο άγνωστο; Kι όμως, σύμφωνα με έρευνες, και επειδή οι γυναίκες είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν one night stand έπειτα από κατανάλωση σεβαστής ποσότητας αλκοόλ, η μέθη είναι εγγύηση κακού sex, καθώς όσο περισσότερο αλκοόλ έχει πιει κάποιος, τόσο λιγότερο το απολαμβάνει. Την επόμενη φορά λοιπόν, νεράκι…

5. Το συνάχι: Φανταζόμαστε ότι είναι αυτονόητο γιατί το να είστε κρυωμένη οδηγεί σε ένα κακό κρεβάτι. Αφενός, η όψη σας δεν είναι και τόσο σεξουαλική, με την κόκκινη μυτούλα και τα αηδιαστικά υγρά που κυλούν από αυτή, και αφετέρου δεν έχετε την ικανότητα της όσφρησης, η οποία είναι πολύ σημαντική προκειμένου να ερεθίσει τις αισθήσεις σας. Ακόμα ένα αρνητικό, είναι ότι πολύ απλά δεν μπορείτε να αναπνεύσετε κάτι που αυτομάτως θα κάνει το έργο σας βασανιστικό.

6. H βροχή: Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στους οποίους να αρέσει η βροχή. Οι μετακινήσεις γίνονται δύσκολες, οι βόλτες επίσης, για περπάτημα ούτε λόγος και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει η μουντίλα και η υγρασία η οποία μας χαλάει τη διάθεση. Σε όλα αυτά, προσθέστε ότι ο βροχερός καιρός κάνει κακό και στη σεξουαλική μας ζωή. Λόγω της απουσίας του ήλιου, ο οποίος ανεβάζει τα επίπεδα της τεστοστερόνης στον οργανισμό, οι ορμόνες μας κοιμούνται όπως επίσης και η διάθεσή μας για sex. Οπότε αν σκέφτεστε να μεταναστεύσετε στο Λονδίνο, καλύτερα να το αποφύγετε!