Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

«Μας επιτέθηκαν 600 άτομα»

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για όλα συνέβησαν περιμετρικά του γηπέδου πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Χθες (25-11-2012), στην....


περιοχή της Τούμπας, πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής συνάντησης, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την 19:30 ώρα στα πλαίσιο του πρωταθλήματος «Superleague», ομάδα 600 περίπου ατόμων επιτέθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες είχαν δημιουργήσει «φραγμό» περιμετρικά του γηπέδου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής και απρόσκοπτη άφιξη των αθλητικών αποστολών.

Συγκεκριμένα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με ενωμένες δυνάμεις, εκσφενδόνισαν κατά των αστυνομικών διάφορα αντικείμενα όπως, πέτρες, βεγγαλικά, ξύλα καθώς και αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά εννέα (9) αστυνομικοί και να προκληθούν φθορές σε τρία (3) σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απεκατέστησαν την τάξη, απωθώντας τα άτομα με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων μέσων και η ποδοσφαιρική συνάντηση διεξήχθη ομαλά».