Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κάμερον: Θα πολεμήσουμε τη γραφειοκρατία όπως το Χίτλερ

“Θα αντιμετωπίσουμε τη γραφειοκρατία με την ίδια αποφασιστικότητα που αντιμετωπίσαμε το Χίτλερ” δεσμεύτηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, ενώπιον της βρετανικής εργοδοτικής συνομοσπονδίας. Μιλώντας....


στο ετήσιο συνέδριο της συνομοσπονδίας, ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε “όταν η χώρα βρισκόταν σε πόλεμο τη δεκαετία του 1940, η διοίκηση της χώρας γνώρισε μια επανάσταση. Οι συνηθισμένοι κανόνες παρακάμφθηκαν, οι διαδικασίες απορρίφθηκαν. Όπως έχει υπογραμμίσει ένας ιστορικός, καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί ο βασικός στόχος, που ήταν η μάχη κατά του (Αδόλφου) Χίτλερ”, δήλωσε ο Κάμερον.

“Αυτή η χώρα είναι αντιμέτωπη σήμερα με το οικονομικό αντίστοιχο ενός πολέμου και χρειάζεται να επιδείξουμε το ίδιο πνεύμα”, πρόσθεσε. Η οικονομία της Βρετανίας βγήκε το καλοκαίρι από την ύφεση, όμως, παραμένει ιδιαίτερα εύθραυστη.

“Ας είμαστε ξεκάθαροι, στη διάρκεια αυτών των δυόμισι ετών συνεργάστηκα με εξαιρετικούς αξιωματούχους που είναι εξίσου δημιουργικοί και εφευρετικοί με οποιονδήποτε επιχειρηματία, αλλά και αγανακτισμένοι όπως κι εγώ από τον κυκεώνα της γραφειοκρατίας”, επεσήμανε ο Κάμερον.