Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Σκληρή... γλώσσα από Κούγια: Παχύσαρκο παιδάκι ο Μαρινάκης!

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Γάμμα" χαρακτήρισε τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού παχύσαρκο παιδάκι με 15 φουσκωτούς, ενώ αναρωτήθηκε πώς του επετράπη να αποκτήσει τους....


"ερυθρόλευκους" και πρόσθεσε ότι θα τον αντιμετωπίσει μέσω της δικαιοσύνης.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στο «Ράδιο Γάμμα»:

Για το σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Το έμαθα το πρωί. Κοιμόμουν, γιατί ξυπνάω νωρίς. Με πήραν πολλές φορές τηλέφωνο και δεν ήξερα αν έπρεπε να αντιμετωπίσω όλο αυτό με χιούμορ ή σοβαρότητα. Θα πω κάτι λιτό. Αυτό το παχύσαρκο παιδάκι που δεν ξέρω πώς έκανε χρήματα και πώς του επετράπη από την ΕΕΑ να πάρει τον Ολυμπιακό, που νομίζει ότι μπορεί να μεταφέρει στο ποδόσφαιρο, ό,τι κάνει στην καθημερινότητα του. Μιλάμε για μία καθημερινότητα που τον συνοδεύουν καμία 15αριά φουσκωτοί, που στο παρελθόν έχει δώσει δικαιώματα με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αν νομίζει ότι επειδή είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού, επειδή διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να έχει τέτοιο τρόπο συμπεριφοράς και να εκτοξεύει τέτοιου είδους ύβρεις. Θα του πω κάτι πολύ λιτά... Όπως τον αντιμετώπισα από τον Ιούλιο του 2010, τότε που ανέλαβε, αλλά κυρίως πριν από την Συνέντευξη Τύπου που είχα δώσει με το περιεχόμενο του CD, με τον ίδιο τρόπο θα τον αντιμετωπίσω και πάλι. Μέσα από την δικαιοσύνη. Φαίνεται ενοχλήθηκε πολύ από το γεγονός ότι εγώ δεν είμαι αυτός, ο οποίος θα κάνει εκπτώσεις. Θα τα πούμε όμως αναλυτικά τη Δευτέρα (12/11), το βράδυ στην εκπομπή που είμαι καλεσμένος».

Για το αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τις δηλώσεις αυτές πέταξε το «γάντι»:
«Έχασε την ψυχραιμία του. Άκουσε τη δήλωση μου σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα, γι΄αυτά που έχει υποστεί η Παναχαϊκή και για ποιο λόγο τα υφίσταται. Στον ενθουσιασμό του πάνω, είναι και παρορμητικός... Ένιωσε ισχυρός, μετά τη νίκη απέναντι στη τελευταία ομάδα της Γαλλίας, τη Μονπελιέ. Και έκανε αντίστοιχες δηλώσεις, όπως πέρυσι αν θυμάστε: «Οι φίλαθλοι μας είναι περήφανοι, γιατί κερδίζει ο Ολυμπιακός ή όπως ο Δαλούκας είναι εχθρός της Ελλάδας». Εγώ έχω κάνει την προσωπική μου διαδρομή. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα του ευτελίσουν ή θα του εξευτελίσουν το όνομα. Θα τον αντιμετωπίσω όπως πρέπει και μέσω της δικαιοσύνης, όπως αντιλαμβάνεται και ο ίδιος. Όχι αόριστα και με ύβρεις, με στοιχεία και αναφορές. Έτσι νομίζω αντικρούεις τέτοιες συμπεριφορές. Το δυστύχημα είναι ότι είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους και σε επίπεδο Πάτρας, γιατί ακολουθούν τα παιχνίδια στο Κύπελλο και δεν θέλω να συμβεί το παραμικρό. Μπορεί να υπάρξει και προβοκάτσια».

Για το αν φοβάται για την Παναχαϊκή:
«Ούτως ή άλλως, την έχουν βεβηλώσει. Παραλίγο δεν υποβιβάστηκε στην Γ΄Εθνική με μείον επτά βαθμούς για την επίθεση στον Αμπάρκιολη. Αυτό ήταν το σχέδιο. Εγώ την πλήρωσα γιατί παρότι δεν είμαι, ούτε πρόεδρος ούτε μέτοχος. Το θέμα είναι όμως τι πρεσβεύεις στη ζωή. Να είσαι μία ομάδα που να νικάς εκτός έδρας 3-0 και να χάνεις εντός έδρας 3-0; Να σου λένε τι θα ψηφίσεις; Να σου δίνουν δανεικούς και να σου παίρνουν τους καλύτερους παίκτες για ένα κομμάτι ψωμί; Να σου προτείνουν αυτοί προπονητή; Να έχεις μία ομάδα-προπονητήριο; Να κανονίζουν αν θα μείνεις κατηγορία, ποιον θα κερδίσεις, που θα τερματίσεις, που θα χάσεις; Αυτό δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία κανενός αξιοπρεπούς ανθρώπου και στη νοοτροπία των Αχαιών. Είμαστε διαφορετικοί και θα παραμείνουμε έτσι».

Για την αναβολή εκδίκασης της έφεσης ενάντια στην ΑΕΛ:
«Εμείς εξασφαλίσαμε άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο, η ΑΕΛ επικαλέστηκε την απεργία. Δεν ξέρω πότε θα εκδικαστεί. Με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου θα δικαιωθούμε. Αν η ΕΠΟ θέλει να παραβεί τους νόμους, είναι δικό της θέμα».