Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ψάχνουν να βρουν τι ήταν αυτό που κατέγραψαν οι κάμερες...

Ένα ταχύτητα κινούμενο αντικείμενο, κατέγραψε η κάμερα ενός πολίτη ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή του Federal Heights περίπου 20 μίλια από το εξίσου «μυστηριώδες» αεροδρόμιο του Κολοράντο, Ο ίδιος....


δήλωσε πως «τα ιπτάμενα αντικείμενα εμφανίστηκαν γύρω στις 13:00 τουλάχιστον δύο φορές μέσα στην εβδομάδα. Το σημαντικότερο είναι ότι τα αντικείμενα αυτά κινούνται με τόσο μεγάλη ταχύτητα που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει παρά μόνο όταν η εικόνα του βίντεο παίζεται σε αργή κίνηση.

Το ίδιο έκανε και τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος εγκατέστησε μια κάμερα στο ίδιο σημείο με τον αρχικό παρατηρητή και κατάγραψε και αυτό ίδιες εικόνες.

Τόσο από το αεροδρόμιο του Ντένβερ όσο και από την διοίκηση αεράμυνας της βόρειας Αμερικής NORAD και σε ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού ανακοινώθηκε ότι ούτε οπτικώς ούτε και μέσω των ραντάρ εντοπίστηκε κάποιο άγνωστο αντικείμενο να πετά στην περιοχή.

Ειδικός σε θέματα αεροπορίας ο οποίος εξέτασε το βίντεο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να πει με ασφάλεια τι μπορεί να είναι αυτό που φαίνεται στο βίντεο, αποκλείοντας τις περιπτώσεις αεροπλάνου, ελικοπτέρου, πουλιών, συντριμμιών ή εντόμων.

Να σημειωθεί πως για το αεροδρόμιο του Ντένβερ στο Κολοράντο έχει υπάρξει μια τεράστια παραφιλολογία για το τι ακριβώς σκοπούς εξυπηρετούν τα περίεργα αρχιτεκτονικά σχήματα ενώ άλλοι υπονοούν για μυστικές υπόγειες βάσεις κάτω από αυτό που θα φιλοξενήσουν τις ελίτ σε περίπτωση παγκόσμιας καταστροφής