Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Νέα πρόκληση Κασιδιάρη

Την δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν στην Χερσόνησο Κρήτης παρέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, από το βήμα της Βουλής, υποστηρίζοντας πως «για όλα φταίει....


το παρακράτος της αριστεράς»… Λίγες ώρες μετά το παραλήρημα όπου απειλούσε ακόμα και με νεκρους λέγοντας: «Θα τους γ... όλους. Αν θες να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις νεκρούς» (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ), εμφανίστηκε στο Κοινοβούλιο επιχειρώντας να τονίσει ότι «εμείς απέχουμε από όλα αυτά, δεν απειλούμε. Δεν μας το επιτρέπει αυτό η ηθική μας»!

Για να υποστηρίξει μάλιστα τους ισχυρισμούς του περιέγραψε τα επεισόδια που έγιναν σε Αγρίνιο, Χανιά και Ηράκλειο κραυγάζοντας: « Με εξύβρισαν και απειλούσαν ότι δεν θα μας επιτρέψουν να κάνουμε τις εκδηλώσεις μας. Ομάδα 30 ατόμων προχώρησαν σε φθορές δημόσιας περιουσίας με την ανοχή της αστυνομίας που τους έφερε στο ξενοδοχείου που ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουμε».

Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ είχε δίπλα του τον γραμματέα της ΚΟ του κόμματος Χρήστο Παππά και υμνητή της χούντας των συνταγματαρχών, ανέφερε πως «η Χρυσή είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να επαναφέρει την κοινωνική ειρήνη».