Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Δεν άρπαξαν μόνο ζώα οι ζωοκλέφτες!

Τίποτα δεν άφησαν στον ιδιοκτήτη ενός οικοπέδου με οικόσιτα ζώα στη Λάρισα οι άγνωστοι που τρύπωσαν μέσα κόβοντας το συρματόπλεγμα της περίφραξης! Οι εισβολείς δεν ήταν απλοί ζωοκλέφτες, καθώς άρπαξαν ό,τι είχε και....


δεν είχε ο 56χρονος. Αφού έκλεψαν τα πέντε πρόβατα, δυο χοίρους και μια κατσίκα που βρίσκονταν στο οικόπεδο, οι δράστες παραβίασαν την πόρτα της αποθήκης και άρπαξαν από μέσα όλα τα γεωργικά εργαλεία. «Ρούφηξαν» το πετρέλαιο από τη δεξαμενή και πήραν όσα γεμάτα μπιτόνια είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης, καθώς και τρία δοχεία με ελαιόλαδο! Τα φόρτωσαν μαζί με τα ζώα στο… φορτηγό του 56χρονου που βρήκαν σταθμευμένο στον προαύλιο χώρο και έγιναν άφαντοι!

Ελαιόδεντρα ηλικίας 70 χρόνων έκαναν… καυσόξυλα οι αδίστακτοι λαθροϋλοτόμοι που εισέβαλαν σε ένα κτήμα στην περιοχή Αριστοδήμιο της Μεσσήνης! Ο ιδιοκτήτης που πήγε να μαζέψει τις ελιές, έπαθε σοκ όταν βρήκε κομμένα από τη ρίζα τα έξι δέντρα για τα οποία καμάρωνε! Οι δράστες είχαν αφήσει μόνο τα… φύλλα και μόνο μια ελιά ήταν ολόκληρη πεσμένη στο έδαφος, προφανώς επειδή δεν χωρούσε στο όχημα που είχαν μαζί τους και θα επέστρεφαν για να την πάρουν!