Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

"Όχι" σε Γκουαρδιόλα από Βραζιλία

Πεπεισμένος ότι ο νέος τεχνικός της "σελεσάο" πρέπει να είναι Βραζιλιάνος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας, διαψεύδοντας ταυτόχρονα τα σενάρια περί υποψηφιότητας Γκουαρδιόλα για τη θέση. Η φημολογία των....


τελευταίων ημερών ήθελε τον Πεπ Γκουαρδιόλα ως υποψήφιο για τον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας (Ρονάλντο και Φελίπε Μάσα ήταν μεταξύ των διάσημων Βραζιλιάνων αθλητών που τάχθηκαν υπέρ του), όμως ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Χοσέ Μαρία Μαρίν, έχει διαφορετική άποψη...

Με δηλώσεις του στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "Terra", ο Μαρίν υποστήριξε ότι θα πρέπει η θέση να καταληφθεί από Βραζιλιάνο και όχι από ξένο, υπενθυμίζοντας πως σε καμία από τις πέντε κατακτήσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων η εθνική ομάδα στηρίχτηκε σε ξένο τεχνικό. "Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο νέος προπονητής της Βραζιλίας θα είναι ξένος.

Έχω τον μέγιστο σεβασμό για τον Γκουαρδιόλα, όμως η Βραζιλία έχει κατακτήσει και τα πέντε Μουντιάλ της με Βραζιλιάνους τεχνικούς", τόνισε χαρακτηριστικα, για να προσθέσει:

"Δεν έχω μιλήσει ακόμα με υποψήφιους προπονητές. Περιμένω το τέλος του Brazileirao.

Ίσως παρθεί απόφαση τον Ιανουάριο οπότε σε μία τέτοια περίπτωση θα μιλήσω στους δημοσιογράφους μέσω συνέντευξης Τύπου και θα ανακοινώσω το νέο τεχνικό.

Αυτός θα πρέπει να έχει το κατάλληλο προφίλ για να οδηγήσει τη Βραζιλιά στο στόχο της, που είναι να κατακτήσει το Μουντιάλ του 2014".