Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

«Να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί-βασανιστές»

Την αποπομπή και τιμωρία αστυνομικών ζητά ο εισηγητής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Τριαντάφυλλος, εφόσον αποδειχθεί ότι ισχούν οι...


καταγγελίες για βασανισμούς αλλοδαπών, τις οποίες αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής». Σε ανακοίνωσή του, ο Κ. Τριαντάφυλλος αναφέρει: «Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα περιστατικά βασανισμού αλλοδαπών, που έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Στην Ελληνική Δημοκρατία τα δικαιώματα όλων ανεξαιρέτως πρέπει να είναι απολύτως σεβαστά και όχι μόνο στα λόγια!

Είναι αναγκαίο να επιδειχθεί μηδενική ανοχή στην ρατσιστική βία. Απαιτείται, τώρα, σχέδιο πάταξης κάθε περιστατικού ρατσιστικής και ακροδεξιάς βίας μέσα στην Αστυνομία.

Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να προστατεύσει το κύρος, το ήθος, το έργο και τον επαγγελματισμό των Ελλήνων αστυνομικών από τέτοια περιστατικά. Επιβάλλεται παραδειγματική τιμωρία και αποπομπή από το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ, όσων βρεθούν ένοχοι για τις άθλιες και σοκαριστικές αυτές πράξεις».