Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Νέα μακάβρια ανακάλυψη στο Μεξικό

Οι μεξικανικές αρχές ανακάλυψαν τα πτώματα οκτώ ανδρών και τα λείψανα αρκετών άλλων, στην επαρχία Τσιουάουα. Τα οκτώ θύματα, ηλικίας 30 έως 35 ετών, βρέθηκαν σε δρόμο περίπου 85 χιλιόμετρα νότια από την....


πόλη της Τσιουάουα. Τα θύματα είχαν βασανιστεί και πυροβοληθεί στο κεφάλι, ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής πολιτειακής κυβέρνησης. Οι αρχές εντόπισαν επίσης, έναν τάφο, με τα λείψανα ανδρών που έχασαν τη ζωή τους περίπου πριν από δύο χρόνια στην περιοχή της ερήμου, νότια της πόλης Σιουδάδ Χουάρες, κοντά στην μεθόριο με τις ΗΠΑ. Τα οστά και τα ρούχα των θυμάτων είχαν ανακαλυφθεί κατά τη διάρκεια ερευνών που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο.
Οι τοπικές Αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε εξέταση DNA για να ξεκαθαρίσουν τον αριθμό των νεκρών, την ταυτότητα τους, καθώς επίσης, την αιτία και το χρόνο θανάτου.

Η επαρχία Τσιουάουα είναι μια από τα μεξικανικές πολιτείες, που επλήγησαν περισσότερο από τη βία, απόρροια του πολέμου μεταξύ των καρτέλ των ναρκωτικών και των δυνάμεων ασφαλείας.