Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Έβγαλε μέχρι και τα δόντια του θύματος ο Πακιστανός

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΒΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ
Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκεται η Αστυνομία στην Ιεράπετρα για τον φόβο επιθέσεων σε βάρος μεταναστών, μετά τη σύλληψη ενός νεαρού Πακιστανού για την άγρια δολοφονία ενός....


65χρονου αγρότη. Οι κάτοικοι της περιοχής, μεταξύ των οποίων και μέλη της Χρυσής Αυγής, είναι εξαγριωμένοι και απειλούν να ξεσπάσουν στους αλλοδαπούς που εργάζονται στα κτήματα. Ο 26χρονος Πακιστανός εργάτης ήταν ο βασικός ύποπτος για την ανατριχιαστική δολοφονία του 65χρονου πατέρα τριών παιδιών με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές. Προσήχθη μαζί με άλλους επτά ομοεθνείς του στο ΚΤΕΛ την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε λεωφορείο για να φύγει από την Ιεράπετρα και κατά την προανάκριση «έσπασε» και ομολόγησε το έγκλημα.

Ο δολοφόνος είχε βασανίσει άγρια το θύμα του, βγάζοντάς του ακόμη και τα δόντια! Στη συνέχεια, αφού τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο ή πέτρα τον ηλικιωμένο άνδρα, έδεσε με κορδόνι γύρω από το λαιμό του μια νάιλον σακούλα που πέρασε στο κεφάλι του και τον άφησε να πεθάνει από ασφυξία! Τη σορό του άτυχου αγρότη βρήκε ένας από τους γιους του μέσα στην αγροικία τους κοντά στο φράγμα Μπραμιανών, στο θερμοκήπιο της οποίας δούλευε ο Πακιστανός.
stoxos.gr