Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Η "φούσκα" έφερε παραίτηση για τον Δατσέρη

Παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Δατσέρης, ύστερα από τις δηλώσεις του πως το ΠΑΣΟΚ είναι μια φούσκα της μεταπολίτευσης. Ο κ. Δατσέρης επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, στο οποίο....


υπέβαλλε την παραίτηση του, ενώ οι δύο άνδρες θα συναντηθούν την Τρίτη. Οι επίμαχες δηλώσεις

Ο Γιάννης Δατσερης, σε συνέντευξή του δήλωσε: «Υπήρξε στην Μεταπολίτευση μια περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το κόμμα που ιδρύθηκε στη Μεταπολίτευση δημιούργησε τη Μεταπολίτευση και δημιουργήθηκε από τη Μεταπολίτευση. Ήταν και το ίδιο φούσκα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της Μεταπολίτευσης».

Και πρόσθεσε: «Από αυτούς που ήταν συστημικά στοιχεία της Μεταπολίτευσης, υπουργοί με μεγάλη ισχύ, γνωρίζετε εσείς ανά δύο μεταξύ τους να συμφωνούν; Γιατί εγώ δεν γνωρίζω, που παρακολουθώ και είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974. Δεν μπορώ να διακρίνω από τους οκτώ-δέκα, οι οποίοι επικοινωνιακά δημιουργούν αυτά τα προβλήματα, ανά δύο να μπορούν να συμφωνήσουν. Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη!»

Χαρακτήρισε «άκομψη και αιφνιδιαστική» την ανεξαρτητοποίηση του Μ. Ανδρουλάκη ενώ για την επιστολή του Α. Λοβέρδου που ζητούσε την έκτακτη σύγκλιση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ σημείωσε:

«Η επιστολή του κ. Λοβέρδου απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και κοινοποιήθηκε θεσμικά από τον ίδιο τον αποστολέα στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Θεσμικά τού απάντησε ο αρμόδιος, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας. Δεν έγινε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τα σχόλια περί ειρωνείας δεν είναι στην πρόθεση κανενός στο ΠΑΣΟΚ και ιδιαιτέρως δεν είναι στην ευπρέπεια του κ. Μανιάτη.»

Παράλληλα υποστήριξε πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ανήκει πολιτικά ούτε στο λαϊκό ούτε στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ. «

Η διαμάχη εκσυγχρονιστών και λαϊκών υπάρχει από το «Τσοβόλα, δώστα όλα». Ο κ. Βενιζέλος έχει τη δυνατότητα να υπερβαίνει αυτή την αντίθεση.