Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Διεθνής διάκριση για το Μουσικό Σχολείο Άρτας

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 
Το Μουσικό Σχολείο Άρτας κατάφερε μία σημαντική διάκριση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, κάνοντας γονείς και κατοίκους να αισθάνονται υπερήφανοι για τους μαθητές του εν λόγω σχολείου. Στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για την ανάδειξη των καλύτερων...


πρωτοβουλιών Οργανισμών και ατόμων, που προωθούν με τη δράση τους την ενεργό γήρανση και την αλληλεγγύη μεταξύ των γενεών, το σχολείο της Άρτας ήρθε τρίτο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και πρώτο σε πανελλαδικό.

Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συμμετείχαν τα 27 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που με ηλεκτρονική ψηφοφορία ανέδειξαν την πιο επιτυχημένη υποψηφιότητα της χώρας τους, και στη συνέχεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέλεξε -μεταξύ αυτών- τις τρεις καλύτερες, τις οποίες βράβευσε σε ειδική τελετή που οργάνωσε στις 13/11/2012, στις Βρυξέλλες.

Ο διαγωνισμός έγινε στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για το έτος για την ενεργό γήρανση και την αλληλεγγύη μεταξύ των γενεών.

Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, συγχαίρει το Μουσικό Σχολείο Άρτας, που με το βραβευμένο έργο του υπογραμμίζει και αντικατοπτρίζει τους αδιάσπαστους συνεκτικούς δεσμούς της ελληνικής οικογένειας και κοινωνίας, ακόμη και σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, όπως αυτές που βιώνει η χώρα μας κατά την παρούσα περίοδο