Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ξεχωριστές στάσεις επιλέγουν οι διαγραμμένοι του ΠΑΣΟΚ

Ξεχωριστές διαδρομές επιλέγουν οι έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διεγράφησαν μετά την απόφασή τους να μην υπερψηφίσουν το πακέτο μέτρων, ενόψει της αποψινής ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό. Ο Κώστας Σκανδαλίδης δηλώνει ότι θα πει «ναί» στον....


προϋπολογισμό, ενώ διαμηνύει, στέλνοντας μήνυμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ. «Αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ πρέπει να σταθεί όρθιο.

Η ενότητα του κινηματος δεν είναι για εμένα απλώς αδιαπραγμάτευτη, υπηρέτησα την παράταξη και το κίνημα χωρίς ιδιοτέλεια και προσωπικές επιδιώξεις. Αυτή μου την παρακαταθήκη δεν την χαρίζω σε κανέναν. Εγώ με το ΠΑΣΟΚ μπήκα στην πολιτική, με το ΠΑΣΟΚ θα φύγω, αλλά και από το ΠΑΣΟΚ δεν θα φύγω», σημείωσε ο πρώην υπουργός.

Σε διαφορετικό μήκος κύματος ο Μίμης Ανδρουλάκης, προανήγγειλε μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ότι θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, ενώ όπως αναφέρει το megatv.com, εκφράζει διαφωνία με την κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου να θέσει ζήτημα αλλαγών σε ολα τα επιπεδα στο ΠΑΣΟΚ.

«Όταν είμαστε στην κόψη του ξυραφιού, πάνω σε τεντωμένο σκοινί και ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το ο,τιδήποτε, όπως ψηφοφορίες κρίσιμες κλπ, πρέπει όλοι να δείχνουν μια αυτοσυγκράτηση στο πότε θέτουν το ζήτημα.

Ετέθησαν ζητήματα ριζικά, διαφορετικών στρατηγικών, που είναι διαλυτικά μέσα στην πιο κρίσιμη στιγμή. Μπορούσε κανείς να περιμένει π.χ. δεκαπέντε ημέρες», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Ειδικά στην Ελλάδα έχουμε ένα πρόβλημα ενός διπλού μετασχηματισμού. Πρέπει να αυτομετασχηματιστεί ο πιο ριζοσπαστικός πνεύμονας και πρέπει να ανασυνταχθεί ριζικά ο κεντροαριστερός, ο σοσιολδημοκρατικός».