Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

«Ο Μαρινάκης πίσω από το ματς του Ελ Πάσο!»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, που κατηγορεί τον Μαρινάκη πως «Είναι πίσω από το ματς του Ελ Πάσο!» και τονίζει πως σκοπεύει να βγάλει στην δημοσιότητα στοιχεία που θα αποδείξουν....


«ποιο είναι το πραγματικό ποδοσφαιρικό σκουπίδι» . Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, που δημοσιεύονται στην «Πελοπόννησο της Δευτέρας»:
«Ηταν μια φοβερή Παναχαϊκή σήμερα (την Κυριακή). Ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν ο ήρωας του αγώνα. Οι της Καλλιθέας δεν μπήκαν στην περιοχή μας ούτε στιγμή. Ανύπαρκτο το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος μας και τριπλό επιθετικό φάουλ στη φάση του 3-3. Δεν ήταν τυχαίος ο διαιτητής.

Πρέπει να ξεσηκωθεί όλη η Αχαΐα γι' αυτό που συμβαίνει. Ζήσαμε σήμερα στην Καλλιθέα φαινόμενα Αμπάρκιολη. Ναι, ο Μαρινάκης είναι από πίσω, αυτό πιστεύω. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, όμως. Οπως πήραμε την άνοδο από την Γ΄ στη Β' Εθνική, θα το πάρουμε και φέτος με αντιπάλους τελειωμένες ομάδες και συνταξιούχους.

Δεν υπήρξα ποτέ ραγιάς. Ο Μαρινάκης δεν κατάλαβε ότι δεν είμαι μόνος μου. Πίσω μου είναι η ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας και 500.000 Αχαιοί, αλλά και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα που ζει υπό καθεστώς ποδοσφαιρικής χούντας εδώ και χρόνια. Θα κάνω το καθήκον μου, λοιπόν. Εχω υποχρέωση σε όσους με ξέρουν από τότε που γεννήθηκα, στους συναδέλφους μου δικηγόρους, στους δικαστές, στους Εισαγγελείς και στα παιδιά μου να δείξω ποιο είναι το πραγματικό ποδοσφαιρικό σκουπίδι. Ολη η Ελλάδα θα μάθει τι έχουμε υποστεί, τι μου ζήτησαν να κάνω για να πάει η Παναχαϊκή στην Σούπερ Λιγκ και γιατί δεν είμαστε εμείς στη Σούπερ Λιγκ και είναι ομάδες σφραγίδες χωρίς οπαδούς και χωρίς να έχουν να δώσουν τίποτα στο ποδόσφαιρο, με παίκτες δανεικούς και προπονητές υπαλλήλους».
gazzetta