Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

"Η Πολιτεία πρέπει να σπάσει τώρα το αυγό του φασισμού και του ναζισμού..."...

Με αφορμή δημοσίευμα του "Εθνους της Κυριακής", για βασανιστήρια αστυνομικών κατά μεταναστών, η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωση της, καταγγέλλει αυτή την ρατσιστική βία. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:...



«Τα περιστατικά ρατσιστικής βίας από μέλη της αστυνομίας εις βάρος μεταναστών προκαλούν φρίκη σε κάθε δημοκράτη πολίτη. Οι... σημερινές αποκαλύψεις του Έθνους έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που πολλοί υποψιάζονται, ότι δηλαδή στο εσωτερικό της αστυνομίας υπάρχουν ρατσιστικοί και φασιστικοί θύλακοι. Οι πράξεις και οι πρακτικές της Χρυσής Αυγής μεταφέρονται τώρα και στα αστυνομικά τμήματα, όπου καταγράφονται φαινόμενα βασανισμών, ξυλοδαρμών και εκβιασμών κατά ανυπεράσπιστων πολιτών.

Η Υπηρεσία για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας πρέπει να προχωρήσει χωρίς καμία καθυστέρηση, όπως επίσης και ο εκδημοκρατισμός της αστυνομίας. Επιβάλλεται ο έλεγχος όλων των κρουσμάτων αυθαιρεσίας, καθώς και η αυστηροποίηση των ποινών κατά αστυνομικών που έχουν υποπέσει σε ενέργειες βίας και σε κρούσματα ρατσισμού.

Η Πολιτεία πρέπει να σπάσει τώρα το αυγό του φασισμού και του ναζισμού πριν είναι πολύ αργά».