Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Καμία κίνηση πριν το καλοκαίρι»

Στον Παναθηναϊκό θα μείνει ο Οβούσου Κουίνσι μέχρι του τουλάχιστον το καλοκαίρι, όπως διαβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, σημειώνοντας πως για να φύγει θα πρέπει να δεχτεί κάποια εξωπραγματική πρόταση. Στο στόχαστρο....


ομάδων του εξωτερικού φαίνεται ότι βρίσκεται ο Γκανέζος άσος, παρ' όλα αυτά ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει τους «πράσινους». Όπως διαβεβαιώνει ο εκπρόσωπός του, Λίαμ Κάλεντερ, ο πελάτης του δεν έχει καμία διάθεση στην παρούσα φάση να φύγει από το Τριφύλλι.

«Δεν ξέρω εάν κάποιος άλλος μάνατζερ έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό, για να μεταφέρει πρόταση για τον Κουίνσι. Εάν έχει στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση από κλαμπ του εξωτερικού, εκτός από τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει βεβαίως να ενημερώσει κι εμάς. Αν και μπορώ να σας πω πως ο Κουίνσι δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την ομάδα τον Ιανουάριο. Θα πρέπει να έρθει άτι το εξωπραγματικό για να ανατραπεί αυτό. Πριν από το καλοκαίρι τουλάχιστον δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Η φιλοσοφία του παίκτη είναι να μείνει για καιρό στην Ελλάδα ώστε να γίνει καλύτερος. Γι' αυτό και υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο», δήλωσε αρχικά ο Κάλεντερ στο «Goal» και πρόσθεσε:

«Κι εγώ πριν από λίγες εβδομάδες είχα μία κρούση από ιταλική ομάδα, όμως τους ξεκαθάρισα πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο παίκτης τον Ιανουάριο. Ο Κουίνσι τα έχει με τον εαυτό του γιατί κατανοεί πως δεν έχει βοηθήσει φέτος την ομάδα. Σ' αυτό έπαιξαν ρόλο ο τραυματισμοί του και το γεγονός ότι δεν έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία, όμως είναι εγωιστής και θέλει να αλλάξει την εικόνα αυτή σύντομα μέσα στο γήπεδο».