Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Χάνει Ολυμπιακό και Τότεναμ ο Κουίνσι!

Θλάση α’ βαθμού υπέστη ο Κουίνσι την στιγμή που επιτάχυνε για να βρεθεί μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα της Μάριμπορ στο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Κι αυτό, μόνο καλά δεν ήχησε στα αυτιά των ανθρώπων του....


«τριφυλλιού» αφού ο Γκανέζος θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Πλατανιά, Προοδευτική (Κύπελλο), Πανιώνιο, Τότεναμ και Ολυμπιακό!

Εν τω μεταξύ, φαίνονταν και πριν το 34’ (η στιγμή που «τράβηξε» ο μυς τον Κουίνσι πριν το τετ α τετ με τον Χαντάνοβιτς) ότι ο Γκανέζος είχε ένα θεματάκι, αφού δύο φορές, έπιασε τον τετρακέφαλο του σε κούρσες που έκανε. Είχε κάποιες ενοχλήσεις μεν, αλλά ο υπέρμετρος ζήλος του «θόλωσαν» τον εγκέφαλο και έπαθε την ζημιά.

Ελπίδες για συμμετοχή του Σο!

Από εκεί και πέρα, στα Χανιά για το ματς με τον Πλατανιά, πιθανότατα να ταξιδέψει και ο Σο! Ο Σενεγαλέζος προπονείται κανονικά εδώ και δύο εβδομάδες και καλό θα ήταν να… πάρει μυρωδιά αποδυτηρίων αφού την Τετάρτη, στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Προοδευτική ίσως κάνει και την πρώτη του συμμετοχή!

Στην προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο παιχνίδι με τη Μάριμπορ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ενώ για τους υπόλοιπους, το πρόγραμμα περιλάμβανε: ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπουμσόνγκ και Πίντο που δεν υπολογίζονται για την Κρήτη, ενώ αύριο μετά την προπόνηση θα γίνουν περισσότερα γνωστά αναφορικά με τα σχέδια του Ρότσα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πηγή: Sport-fm.gr