Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Κορυδαλλός: Κλειστή η πλ. Ελευθερίας μέχρι το Μάρτιο λόγω έργων του Μετρό

Κλειστή για την κυκλοφορία θα παραμείνει η πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, από το Σάββατο 24 Νοεμβρίου έως τις 31 Μαρτίου του 2013, προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων, που διεκδίκησε από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ η δημοτική....


Αρχή και τα οποία σε συνδυασμό με την κατασκευή του σταθμού, θα βελτιώσουν τη λειτουργία του κέντρου της πόλης. Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας εκπονήθηκε μελέτη από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, η οποία εγκρίθηκε από τα αρμόδια υπουργεία και περιλαμβάνει παρακάμψεις της κυκλοφορίας ΙΧ και Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έργα.

«Η επέκταση του ΜΕΤΡΟ και η κατασκευή σταθμού στην πλατεία Ελευθερίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής για τον Κορυδαλλό, έργο που βγάζει από τη συγκοινωνιακή απομόνωση την πόλη. Κατανοούμε ότι οι παρεμβάσεις θα επιφέρουν προσωρινή αναστάτωση στην καθημερινή ζωή για το παραπάνω διάστημα. Είναι όμως αναγκαίες για να προχωρήσει το έργο του Μετρό που θα βελτιώσει τη ζωή όλων μας, θα αναβαθμίσει την εμπορική ζωή και τις ιδιοκτησίες στην ευρύτερη περιοχή» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.