Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Φ.Πιπιλή: "Ο Παναγούλης της δημοσιογραφίας η κ.Σπανοπούλου"!

«Παναγούλη της δημοσιογραφίας» χαρακτήρισε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή την πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου. Όπως υποστήριξε η Φ. Πιπιλή, η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ απειλεί τους βουλευτές δημοσιογράφους που ψήφισαν υπέρ της τροπολογίας ένταξης του...


ταμείου των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ να επισκεφτούν το φορέα προκειμένου να πάρουν φάρμακα. Μάλιστα, η βουλευτής της Ν.Δ εξέφρασε τη ικανοποίηση της για το γεγονός ότι οι βουλευτές δημοσιογράφοι δεν ψήφισαν συντεχνιακά για το θέμα του ΕΟΠΥΥ.

«Η κ. Σπανοπούλου μας απειλεί δημοσίως να μην τολμήσουμε να πατήσουμε στο Ταμείο, το οποίο έχουμε χρυσοπληρώσει τόσα χρόνια και να πάρουμε φάρμακα», ανέφερε η Φ. Πιπιλή και προσέθεσε: «Ο Παναγούλης της δημοσιογραφίας, η κ. Σπανοπούλου, καταδικάζεται από μένα. Δεν φοβόμαστε κανέναν που μας απειλεί μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο».

Παράλληλα, η Φ. Πιπιλή κατέθεσε πρόταση προς το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου, με τροπολογία, να προχωρήσει στο κλείσιμο των βουλευτικών γραφείων και να καταργηθεί το σχετικό επίδομα.