Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Τσακώθηκαν και τη σκότωσε!

Μια 17χρονη έφηβη έπεσε νεκρή από τα πυρά ενός γείτονα της, τον οποίο νωρίτερα είχε επιπλήξει όταν αυτός ούρησε σε κοινόχρηστο χώρο κοντά στη είσοδο του σπιτιού της στο Νέο Δελχί, ανακοίνωσε ....


η αστυνομία. Ο άνδρας πυροβόλησε επίσης τη 40χρονη μητέρα του κοριτσιού σε αυτό το επεισόδιο που συνέβη στην περιοχή Νιτζαμουντίν αργά την Τετάρτη. Η αστυνομία άρχισε τη διενέργεια έρευνας μετά τη μήνυση που κατατέθηκε χθες Πέμπτη και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα συλλάβει τον κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν πρώην ένοικος διαμερίσματος στην πολυκατοικία όπου διέμενε η 17χρονη Ινδή και η μητέρα της.

«Ο άνδρας που κατοικούσε στην ίδια πολυκατοικία, ουρούσε σε κοινόχρηστο χώρο, κοντά στη σκάλα που οδηγούσε στη είσοδο του σπιτιού της 17χρονης, όταν η έφηβη και η μητέρα της τον επέπληξαν και του φώναξαν να φύγει από κει», είπε ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας Σουνίλ Κουμάρ.

«Ακολούθησε άγριος καβγάς, μετά τον οποίο ο άνδρας έφυγε. Επέστρεψε αργότερα στο διαμέρισμα του κοριτσιού κρατώντας πιστόλι και πυροβόλησε τις δύο γυναίκες», τραυματίζοντας θανάσιμα την 17χρονη, πρόσθεσε ο Κουμάρ. Ο διοικητής είπε ότι η προσβολή των γυναικών ήταν μεγάλη για τον δράστη και αυτό ίσως οδήγησε στο φόνο, καθώς η αστυνομία δεν έχει βρει μέχρι στιγμής άλλα αίτια διένεξης μεταξύ του άνδρα και της οικογένειας του κοριτσιού.

Σχεδόν το ήμισυ του 1,2 δισεκατ. κατοίκων στην Ινδία δεν έχει τουαλέτες στο σπίτι του, με αποτέλεσμα πολλοί να καταφεύγουν σε ακάλυπτο χώρο για την ανάγκη τους.

Πηγή: newpost.gr