Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Φονική σύγκρουση: Έλληνας οδηγούσε ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο

Μια τραγωδία στην άσφαλτο με έξι νεκρούς και πρωταγωνιστή έναν Έλληνα βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα του γερμανικού Τύπου. Ο νεαρός ομογενής Γεώργιος Α., μόλις 20 ετών, σκοτώθηκε σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας, όταν η λευκή BMW που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με...


ταξί πολλών θέσεων. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο 20χρονος οδηγούσε στην αντίθετη κατεύθυνση, στο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου.
Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν επίσης δύο γυναίκες και δύο άνδρες, που επέβαιναν στο ταξί, όπως και ο σκοπιανής καταγωγής οδηγός του. Όλοι τους ήταν μεταξύ 23 και 36 ετών.
Οι έρευνες της τροχαίας επικεντρώνονται στο γιατί ο ομογενής οδηγούσε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Γεώργιος Α. διασκέδαζε το προηγούμενο βράδυ σε παμπ και ντίσκο του Όφενμπουργκ. Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο νεαρός να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, όταν έκατσε πίσω από το τιμόνι. Επίσης, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επρόκειτο για στοίχημα ή δοκιμασία θάρρους.
Αντικείμενο έρευνας αποτελεί και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, καθώς η ψυχολογική κατάσταση του νεαρού δεν ήταν καλή, επειδή πριν από έξι μήνες είχε χάσει τη μητέρα του από καρκίνο.