Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Υπουργός συνελήφθη με κλεμμένο αμάξι

Σε κατάσχεση του αυτοκινήτου υπουργού προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Το περιστατικό συνέβη στο πάρκινγκ του Υπουργείου Εσωτερικών του Κόσοβο, όπου κατασχέθηκε από την αστυνομίατου Κοσόβου το αυτοκίνητο μάρκας "Crysler" του υπουργού Μπαϊράμ Ρετζέπι.
Σύμφωνα με την...


ιστοσελίδα “Kosova Info” η αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε κατάσχεση του αυτοκίνητου ύστερα από διαπίστωση πως το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο. Μάλιστα το όχημα του υπουργού Ρετζέπι φέρεται να ήταν δώρο από έναν κάτοικο της πόλης Μιτρόβιτσα, ο οποίος λέγεται πως έχει ισχυρές διασυνδέσεις με σερβικές ομάδες που δρουν στο βόρειο τμήμα του Κοσόβου.
Ερωτηθείς για το περιστατικό ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου, Brahim Sadriu, διέψευσε την είδηση δηλώνοντας πως «η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου δεν έχει κατασχέσει κανένα αυτοκίνητο στο χώρο στάθμευσης του κτιρίου του υπουργείου Εσωτερικών του Κοσυφοπεδίου».
Ωστόσο πληροφορίες του “Kosova Info” αναφέρουν πως ο αστυνόμος που διεξήγαγε την έρευνα και διέταξε στην συνέχεια την κατάσχεση του αυτοκινήτου του υπουργού έχει εκδιωχθεί από το σώμα!
Η είδηση, όπως αναμεταδίδει το aftonomi.gr δημοσιεύτηκε στο μεγαλύτερο αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων “Balkanweb” ενώ μέχρι στιγμής έχει κάνει τον γύρω των αλβανικών ΜΜΕ τα οποία το παρουσιάζουν ως σκάνδαλο.