Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Αποχαιρέτησε ο Φερέιρα με συγκίνηση

Οι περισσότεροι τον περίμεναν χθες στην Παιανία. Όμως θα έλειπαν οι τέσσερις διεθνείς με την Εθνική Ελλάδας. Για το λόγο αυτό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανέβηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του ....


Τριφυλλιού στην Παιανία για τον αποχαιρετισμό του στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο Φερέιρα έδειξε συγκινημένος στο τελευταίο αντίο ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκε για δύο συναπτά έτη και εν τέλει υποχρεώθηκε από τις καταστάσεις να αποχωρήσει. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήγε από νωρίς στην Παιανία γιατί θέλησε να χαιρετήσει έναν προς έναν τους υπαλλήλους των εγκαταστάσεων. Ο 66χρονος προπονητής έδειχνε συγκινημένος και φορτισμένος με τους αποχαιρετισμούς, αφού όπως είναι λογικό «δέθηκε» αρκετά με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς του την τελευταία διετία.

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τελευταία φορά. «Περάσαμε καλές και δύσκολες στιγμές. Αξίζαμε καλύτερα αποτελέσματα και θα τα είχαμε πετύχει εάν υπήρχαν άλλες συνθήκες. Να συνεχίσετε να δουλεύεται για να βελτιώνεστε. Να βοηθήσετε τον Παναθηναϊκό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να θυμάστε ότι υπηρετείτε μια μεγάλη ομάδα. Είναι στο χέρι σας να αντιστρέψετε την κατάσταση. Σας ευχαριστώ όλους», ήταν μερικά από τα λόγια του.