Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

«Ρωτήστε εσείς τον Ομπράντοβιτς αν θέλει»

Η Εθνική Ελλάδος παραμένει χωρίς προπονητή και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποκάλυψε πως μέχρι την Πρωτοχρονιά θα υπάρχει ο αντικαταστάτης του Ζούρου, ενώ δεν απάντησε στις φήμες περί....


Ομπράντοβιτς. Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασιλακόπουλου στον «Sentra 103,3»:

Για τον όμιλο του Eurobasket: «Η κλήρωση είναι κλήρωση, φέρνει κάποιους αγώνες σε κάποια στιγμή, αλλά όλα εξαρτώνται πως θα είναι η ομάδα σου τη δεδομένη στιγμή και πως ο αντίπαλος. Θα δείξει ο χρόνος».

Για τον ομοσπονδιακό προπονητή: «Εχει λήξει η συνεργασία με τον κ. Ζούρο. Είμαστε στην ολοκλήρωση της μελέτης δεν πάμε αδιάβαστοι. Υπάρχει μια μικρή λίστα ευρωπαίων προπονητών. Αυτό που μπορώ να πω σαν είδηση είναι ότι Πρωτοχρονιά θα κάνει με προπονητή. Για πολλούς λόγους δεν μπορεί να είναι full time προπονητής, γιατί αυτοί που μπορούν να έρθουν είναι σε ομάδα και είναι κάπως ακριβοί για τα σημερινά δεδομένα. Πάνω απ' όλα να γνωρίζει άριστα την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, το πώς εξελίσσεται το μπάσκετ στον ευρωπαϊκό χώρο και να γνωρίζει άριστα το ελληνικό μπάσκετ».

Για το φλερτ με τον Μεσίνα: «Τότε η περίπτωση Μεσίνα δεν χάθηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά λόγω υπαναχώρησης την τελευταία στιγμή του Μεσίνα».

Για την περίπτωση Ομπράντοβιτς: «Ρωτήστε τον εσείς αν θέλει να δουλέψει το καλοκαίρι...».

Για το αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής Γιαννάκη: «Τώρα μου λέτε πράγματα στα οποία δεν θέλω να επισέλθω. Σας είπα που κοιτάμε, την πρωτοχρονιά θα έχουμε προπονητή, δεν θέλω να πω κάτι άλλο...».

Για τη νέα φουρνιά του ελληνικού μπάσκετ: «Υπάρχει μια καινούρια μαγιά, έχει μεγάλη εμπειρία ήδη, έχουν πάρει δυο πανευρωπαϊκά κι έχουν ωριμάσει όλα αυτά τα παιδιά. Εχουμε όλα τα στοιχεία να πάμε πάρα πολύ καλά».

Για τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου: «Ηταν από τις πολύ άσχημες αθλητικές στιγμές που έζησα. Το τι έφταιξε και να ασκούμε κριτική σε μια άτυχη στιγμή της Εθνικής δεν είναι σωστό. Ας σταθούμε στις καλές στιγμές της Εθνικής. Η Εθνική θα πρωταγωνιστεί κι όλα θα εξελιχθούν καλά».

Για την κατάσταση στο μπάσκετ: «Το μπάσκετ κι ο αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας, δεν μένει ανεπηρέαστο, στέκεται. Τουλάχιστον σε επίπεδο εθνικής εκπροσώπησης. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν προβλήματα πολλά και φοβάμαι ότι από το νέο έτος θα διογκωθούν».