Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ανδραβίδα: Ανήλικοι το έσκασαν για να ζήσουν τον έρωτα τους στην Αλβανία!

Τα ίχνη δύο ανήλικων παιδιών χάθηκαν πριν από περίπου τρεις μέρες, και οι οικογένειές τους τρελάθηκαν από την αγωνία. Όπως γράφει το patrisnews.com οι αναζητήσεις σε κάθε μέρος που σύχναζαν αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της πεδινής Ηλείας δεν απέδωσαν....


καρπούς. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το νεαρό ζευγάρι ζούσε τη δική του περιπέτεια και τον αγνό εφηβικό του έρωτα... στην Αλβανία! Ο λόγος για έναν 16χρονο Αλβανό κάτοικο της περιοχής Κάστρο, μαθητή της Α΄ Λυκείου και μια 15χρονη Ελληνίδα από την Ανδραβίδα, μαθήτρια της Γ' Γυμνασίου.

Οι δύο νέοι εξαφανίστηκαν απροειδοποίητα πριν από μερικές ημέρες με τους φίλους, τους συμμαθητές και τις οικογένειές τους να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους.
Η εξαφάνιση καταγγέλθηκε και στο Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας το οποίο ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή εξονυχιστικές έρευνες. Σύντομα όμως, οι έρευνες στράφηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του 16χρονου, την Αλβανία.
Σε επαφή με τις αρχές εκεί, τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν σώα, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς προκειμένου να τα παραλάβουν οι οικογένειές τους. --> -->