Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Δοκιμος αστυφύλακας, κατηγορείται για ρατσιστικές απειλές

Ενορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε σε βάρος δόκιμου αστυφύλακα για πειθαρχικά παραπτώματα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ύστερα από εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης και....


Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με καταγγελία, στις 15 Νοεμβρίου και κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης φοιτητών τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο δόκιμος φέρεται να ανέφερε ότι «όποιος δεν είναι χριστιανός, δεν είναι Ελληνας και να φύγει από την Ελλάδα».

Στη συνέχεια φέρεται να δήλωσε ότι ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα (σσ.: Χρυσή Αυγή) και απείλησε μουσουλμάνο συμφοιτητή του ότι «…τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δείτε τι θα πάθετε εσείς», ζητώντας του και τον λόγο επειδή... εισήχθη στο πανεπιστήμιο.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο δόκιμος αστυφύλακας αυτή τη στιγμή «τελεί σε δεύτερη μακρά αναρρωτική άδεια», ενώ αναφέρεται ότι «στη φοιτητική συνέλευση επικαλέστηκε την ιδιότητα του φοιτητή του συγκεκριμένου Τμήματος, αλλά και του αστυνομικού».