Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ποια είναι η σέξι Ρωσίδα που «ξελόγιασε» τον Μπρους Γουίλις;

Ονομάζεται Υuliya Snigir, έρχεται από την Ρωσία και υποδύεται την γοητευτική εχθρό του Μπρους Γουίλις στην 5η συνέχεια του «πολύ σκληρός για να πεθάνει». Η ταινία δεν έχει προβληθεί ακόμη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όμως, τα....


λίγα δευτερόλεπτα του trailer ήταν αρκετά ώστε η σέξι μελαχρινή να τραβήξει τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού. Η 29χρονη καλλονή εντυπωσιάζει όχι μόνο με την παρουσία της, αλλά και με το βιογραφικό της.

Γεννήθηκε στην πόλη Tula (200 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας), είναι απόφοιτος της κρατικής παιδαγωγικής ακαδημίας και έχει εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικών σε δημοτικό σχολείο. Επίσης, έχει τελειώσει και την φημισμένη σχολή θεάτρου Vakhtangov.

Ενδέχεται με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στo νέo blockbuster να χτίσει την φήμη της στο Χόλιγουντ, αλλά στην πατρίδα της είναι ήδη διάσημη.

Στη Ρωσία έχει διαπρέψει στον κόσμο του μόντελινγκ με τις φωτογραφήσεις της για τις ρωσικές εκδόσεις των περιοδικών Maxim και FHM, ενώ συνεργάζεται και με την εταιρία ρούχων και αρωμάτων Mexx για διαφημιστικά.


Ως ηθοποιός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην σειρά επιστημονικής φαντασίας "The Inhabited Island", αλλά πήρε τα διαπιστευτήρια του υποκριτικού της ταλέντου συμμετέχοντας σε παράσταση του Βασιλιά Ληρ για την οποία κέρδισε δεκάδες θεατρικά βραβεία σε Ρωσία και Ευρώπη.

Οι συστάσεις της εντυπωσιακής Yuliya δεν τελειώνουν εδώ. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στα 15 της παραλίγο να κάνει επαγγελματική καριέρα αξιώσεων στο σκάκι, όταν της δόθηκε ο τίτλος της υποψήφιας Chess Master από την Διεθνή Σκακιστική Ομοσπονδία.

Μορφωμένη, έξυπνη και σέξι, η Υuliya Snigir έχει όλα τα εχέγγυα να κατακτήσει και το Χόλιγουντ.

Απολαύστε την σε μια από τις «καυτές» φωτογραφήσεις της και αναμείνατε για την ερμηνεία της ως Irina στη νέα αποστολή του Τζον Μακλέην (Μπρους Γουίλις).
protothema.gr