Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Η ΔΗΜΑΡ έθεσε σε κίνδυνο την αξιοπιστία της χώρας

Νέες βολές προς τη ΔΗΜΑΡ στέλνουν από το ΠΑΣΟΚ για το "παρών" που ψήφισε στο νέο Μνημόνιο. Μάλιστα στην Ιπποκράτους σημειώνουν χαρακτηριστικά πως: "Η απόφαση της ΔΗΜΑΡ να δηλώσει «παρών», δηλαδή....


να προσμετρηθεί στις ψήφους που δόθηκαν κατά του νομοσχεδίου των μέτρων καθώς η έγκριση απαιτεί πλειοψηφία επί των παρόντων, έθεσε σε κίνδυνο την ίδια την υπόσταση της κυβέρνησης και βεβαίως τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας. Άρα οι 27 θετικές ψήφοι του ΠΑΣΟΚ είχαν ιδιαίτερο ειδικό βάρος, αν ληφθεί υπόψη ότι και η ΝΔ κατέγραψε ήδη τρεις απώλειες βουλευτών (Νικολόπουλος, Σταυρογιάννης, Κασαπίδης)".

Σήμερα ξεκινούν τις αναλύσεις τους για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η χώρα, αλλά και η παράταξη, από το μείζον που είναι η έγκριση των δύσκολων μέτρων και η κοινοβουλευτική αντοχή της κυβέρνησης, έστω με 153 ψήφους στην καταλυτική ψηφοφορία της Τετάρτης.

Θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ, παρά τα τραύματα και τα προβλήματά του, είναι αυτό που κράτησε ζωντανή την κυβέρνηση και επιτρέπει στη χώρα να παραμείνει μέσα στη ανοικτή και δύσκολη διαπραγμάτευση για τη δόση, την επιμήκυνση, τη βιωσιμότητα του χρέους, την οριστική έξοδο από την κρίση.