Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Τσίπρας: Ο Αντώνης Σαμαράς «αδυνατεί να διεκδικήσει τα εθνικά συμφέροντα, δεν θέτει όρους»

Η ελληνική κυβέρνηση «από Σύνοδο Κορυφής σε Σύνοδο Κορυφής, εισπράττει ήττες» δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι είναι ο μόνος που δεν θέτει όρους, δεν....


 διαπραγματεύεται και δεν διεκδικεί αδυνατώντας να διεκδικήσει τα εθνικά συμφέροντα. Συμμετέχοντας σήμερα στην διαδικασία εκλογών στο Περιστέρι για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που αρχίζει τις εργασίες της την Παρασκευή, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «η Ευρώπη φθάνει στα όριά της με τις συνεχόμενες αποτυχίες να πάρει αποφάσεις».

Ο κ. Τσίπρας προέβλεψε ότι έφτασε, «η ώρα ο ελληνικός λαός να ανακτήσει τη δυναμική διαπραγμάτευσης της χώρας, κοντοζυγώνει η ώρα που ο ελληνικός λαός θα γίνει μπροστάρης σε μια μεγάλη ανατροπή σε όλη την Ευρώπη».

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, σημείωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, συνειδητοποιούμε τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε η χώρα στις 17 Ιούνη. Από εμβρυουλκός προοδευτικών εξελίξεων σε όλη την Ευρώπη, δυστυχώς παραμένουμε η χώρα εκείνη που σήμερα απειλείται και απαξιώνεται περισσότερο, «με μια κυβέρνηση που επιμένει στη στρατηγική της υποτέλειας».

Για την πορεία προς την πανελλαδική συνδιάσκεψη, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «σήμερα γίνεται το πρώτο βήμα», και πρόσθεσε ότι «περνάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών, στον ΣΥΡΙΖΑ των μελών του».

Έναν ενιαίο, όπως τόνισε, φορέα, «δημοκρατικό, μαζικό πλουραλιστικό».