Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Πάτρα: Εδιωξαν έκτακτο περιστατικό από τα επείγοντα γιατί... τελείωνε η εφημερία

Συμβαίνουν και αυτά στην παράλογη εποχή που ζούμε. Ευτυχώς που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό, ώστε να θρηνήσουμε ακόμα και θύματα.
Ο λόγος για καταγγελία που έφτασε στο patrastimes.gr από Πατρινό και συνέβη χθες νωρίς το πρωί στους διαδρόμους των επειγόντων περιστατικών του...


Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.
Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, χθες δέχθηκε την επίθεση από σκυλί, το οποίο τον δάγκωσε στο πρόσωπο, προκαλώντας του βαθύ τραύμα, με αποτέλεσμα η αιμορραγία να είναι ακατάσχετη.
Μεταφέρθηκε επειγόντως με ίδια μέσα στα επείγοντα του νοσοκομείου του Ρίου, όπου εκεί, μόλις ζήτησε πρώτες βοήθειες και περίθαλψη, άκουσε την απίστευτη απάντηση από εργαζόμενο του ιδρύματος. Ποια ήταν αυτή; Οτι σε λίγα λεπτά άλλαζε η εφημερία και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο θα περνούσε το Γενικό Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας", όπου και τον παρέπεμψαν για τις πρώτες βοήθειες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερία τελείωνε στις 8.00 το πρωί και ο άνθρωπος έφτασε στο νοσηλευτικό ίδρυμα στις 7.30.
Τελικά, ο άνδρας έφυγε και πήγε στο έτερο νοσηλευτικό ίδρυμα για τις πρώτες βοήθειες.
Ευτυχώς να λέμε, που δεν ήταν κάτι χειρότερο.Αν και νομίζουμε ότι στα πολύ πιο σοβαρά και επείγοντα περιστατικά γιατροί και νοσηλευτές όλων των νοσοκομείων της περιοχής, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις ελλείψεις σε υποδομές, κάνουν το ανθρωπίνως δυνατό.