Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Γκερέκου: «Κόντρα στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης τα μέτρα»...

Η έμπρακτη αμφισβήτηση από την κυβέρνηση των προγραμματικών δεσμεύσεών της, μέσω του πακέτου των μέτρων, αποτέλεσε την αιτία της άρνησης θετικής ψήφου, αναφέρει η Άντζελα Γκερέκου, η...


οποία το βράδυ της Τετάρτης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, επειδή ψήφισε «παρούσα» στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.

«Η διαμόρφωση και η σύνθεση των μέτρων αμφισβητεί τις ίδιες τις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης» για «διαπραγμάτευση που ουδέποτε έγινε», για «δικαιότερη κατανομή βαρών, που ακόμα αναζητείται» και για «εφαρμογή όλων εκείνων των μεταρρυθμίσεων που στόχο έχουν την ανάπτυξη και όχι τη διευθέτηση απαιτήσεων», αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής Κέρκυρας και σημειώνει ότι αυτές οι δεσμεύσεις αποτελούν την πολιτική της πυξίδα, σε αυτές θα είναι συνεπής και είναι αυτές που την διαφοροποιούν από «την ισοπεδωτική στάση του 'όχι'».

Η κ. Γκερέκου ζητάει από την κυβέρνηση «να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές της, να επιδείξει την τόλμη που απαιτείται, ώστε να ανακτήσει την αξιοπιστία της», από το ΠΑΣΟΚ «να αναλάβει πιο αποφασιστικό και ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση και εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής», και τονίζει ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθειά της κυβέρνησης «που μπορεί να δώσει ελπίδα στους πολίτες».