Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κακαβιά: Η ελληνική αστυνομία έβγαλε «κόκκινη κάρτα» σε δεκάδες αλβανούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

απο το aftonomi.gr
Οι Ελληνικές αρχές έχουν κρατήσει για πάνω από 5 ώρες στην συνοριακή διάβαση Κακαβιάς δεκάδες αλβανούς που ταξίδευαν προς την Ελλάδα, αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από τα....


συνεχή περιστατικά με εντοπισμό λαθρομεταναστών και ναρκωτικών σε αλβανικά λεωφορεία, ειδικά σε λεωφορεία από την κεντρική και βόρεια Αλβανία, αποφάσισε να προβεί σε αυστηρότερο έλεγχο κι έτσι 150 επιβάτες από 4 λεωφορεία που ταξίδευαν προς την Ελλάδα περίμεναν για ώρες μέχρι να επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα των ταξιδιωτικών τους εγγράφων ενώ σε πάνω από 90 άτομα τα οποία διέθεταν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα –όπως αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα- απαγορεύτηκε η είσοδος στην Ελλάδα, ένα μέρος των οποίων κηρύχτηκαν και ανεπιθύμητα πρόσωπα για την χώρα μας.

Οι επιβάτες ζήτησαν την παρέμβαση των αλβανικών αρχών τονίζοντας πως διαθέτουν έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ κατήγγειλαν την ελληνική αστυνομία επειδή δεν τους δίνει καμία εξήγηση για την απαγόρευση της εισόδου τους στην χώρα.

Σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία (!) τα άτομα που δεν τους επετράπη η είσοδος στην Ελλάδα ανήκουν στην κατηγορία INAD (άτομα με έλλειψη ταξιδιωτικών εγγράφων ή που έχουν απελαθεί από την Ελλάδα). Σύμφωνα πάντα με την αλβανική αστυνομία στα σύνορα έχουν αποκλειστεί μόλις 20 άτομα κι όχι 150 όπως μεταφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ.

Πάντως από ένα τέτοιο περιστατικό δεν θα μπορούσε να λείπει η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία η οποία μέσω δήλωσης που «διέρρευσε» σε αλβανικά ΜΜΕ καλεί το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας να αντιδράσει κατά της απόφασης αυτής των ελλήνων σοβινιστών.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά με αλβανούς να προσπαθούν να μπουν παράνομα στην Ελλάδα κρυμμένοι σε ειδικές κρύπτες των αλβανικών λεωφορείων. Παράλληλα έχουν αυξηθεί και τα περιστατικά διακίνησης ναρκωτικών με τελευταίο το περιστατικό στην Κακαβιά όπου αλβανός οδηγός λεωφορείου κατάφερε με κινηματογραφικό τρόπο να ξεφύγει μέσα από τα χέρια αλβανών και ελλήνων αστυνομικών.