Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

«Δεν αποτελεί επιτυχία να τηρήσουν οι τροϊκανοί τις υποχρεώσεις τους»

«Δεν αποτελεί και την πολύ μεγάλη επιτυχία να τηρήσουν οι τροϊκανοί τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει από δανειακές συμβάσεις» δήλωσε ο Δημήτρης Στρατούλης στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν τη δόση του....


Σεπτέμβρη; Δεν ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν τη δόση που εκκρεμεί από τον Ιούνιο; Δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τη δόση του Δεκέμβρη; Δεν χαρίζουν τίποτα, είναι αυτές οι υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει κι αν αναλογιστούμε ότι αυτό συνοδεύεται από τρίτο μνημόνιο κι ένα προϋπολογισμό που είναι ο πιο εφιαλτικός, ο πιο υφεσιακός που έχει υπάρξει στην ιστορία της χώρας δεν ξέρω αν πρέπει να χαιρόμαστε ή πρέπει να προβληματιζόμαστε».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα υπάρξει και νέο πακέτο μέτρων, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τελικά ενώ μας είπαν ότι είναι το τελευταίο πακέτο των μέτρων, η έκθεση της Κομισιόν μιλά για μέτρα το 2015 και 2016 ύψους 6,4 δισ. ευρώ όταν το μεσοπρόθεσμο που εγκρίθηκε μαζί με το πακέτο των μέτρων έκανε λόγο για 4,8 δισ. ευρώ. Αρα υποκρύπτονται και νέα μέτρα. Και επιτροπεία μπαίνει στη χώρα μας και κρυφά νέα μέτρα έχουν συμφωνηθεί να περάσουν τα επόμενα χρόνια».