Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Φέργκιουσον

Από τη σύζυγο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Σκωτσέζου τεχνικού, έξω από το «Old Trafford». Πλήθος κόσμου και αρκετοί παλαίμαχοι βρέθηκαν στο....


Μάντσεστερ για τα 26 χρόνια του αρχιτέκτονα των «κόκκινων διαβόλων» στον πάγκο της ομάδας, παρότι ο βροχερός καιρός δεν βοήθησε ιδιαίτερα. ««Μου υποσχέθηκε πως κάθε Σάββατο θα έρχεται και θα προσκυνά στο άγαλμα», δήλωσε αστειευόμενος για τη σύζυγό του ο Σερ Άλεξ. Ο Φέργκιουσον συμπλήρωσε 26 χρόνια στο σύλλογο και η διοίκηση της Γιουνάιτεντ αποφάσισε να τιμήσει τον προπονητή της. Έξω από το «Old Trafford» τοποθετήθηκε άγαλμα του Σκωτσέζου τεχνικού, την παραμονή του αγώνα με την ΚΠΡ, η οποία ήταν και η πρώτη ομάδα που αντιμετώπισε ο Σερ Άλεξ σε εντός έδρας ματς, πίσω στο 1986.

Στο Μάντσεστερ βρέθηκαν οι Ερίκ Καντονά, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, Ντουάιτ Γιορκ, Γκάρι Νέβιλ, Πέτερ Σμάιχελ, Ρούντ Φαν Νίστελροϊ, Έντβιν Φαν Ντερ Σάαρ, Φιλ Νέβιλ, Άντι Κόουλ και πολλοί άλλοι παλαίμαχοι και βετεράνοι ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν συνεργάστηκαν με τον Φέργκιουσον.