Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

"Οι ξένοι μας ζηλεύουν"

ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ
Για το θεσμό της οικογένειας, που ιδιαίτερα σ’ αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης παίζει σημαντικό ρόλο, μίλησε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος. Κατά τη διάρκεια της υπογραφής προγραμματικής συμφωνίας....


μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και της Περιφέρειας Αττικής για τη δημιουργία ενός νέου βρεφονηπιακού σταθμού, ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στην Ελλάδα, η οικογένεια είναι εκείνη που συντηρεί τα παιδιά της, είναι εκείνη που βοηθάει ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουν την κρίση. «Οι ξένοι μας ζηλεύουν» είπε χαρακτηριστικά «γιατί εδώ στην Ελλάδα η ευρύτερη οικογένεια βοηθάει τα παιδιά της και αυτό δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού».

Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε στο γραφείο της Περιφέρειας Αττικής, όπου πήγε ο Αρχιεπίσκοπος συνοδευόμενος από τον αρχιγραμματέα της Iεράς Συνόδου, επίσκοπο Διαυλείας Γαβριήλ, τον διευθυντή του γραφείου του αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Παπαθανασίου και τον Οικονομικό Διευθυντή του Φιλόπτωχου Ταμείου, αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Συμεωνίδη. Τους υποδέχθηκε θερμά ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ο οποίος μάλιστα τους μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Αττικής.