Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τεσσάρα στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλευόμενος την αριθμητική υπεροχή μετά την αποβολή του Γιάγκο στο 22' επιβλήθηκε με 4-0 της ΑΕΚ, μετατρέποντας σε περίπατο το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός είχε τον τρόπο να εκμεταλλευτεί τις περισσότερες από....


τις ευκαιρίες που δημιούργησε και επιβλήθηκε ολοκληρωτικά της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας στη νίκη με το ευρύ 4-0. Το παιχνίδι άρχισε ουσιαστικά στο 22', όταν ο Σιδηρόπουλος είδε τράβηγμα στο μαρκάρισμα του Μήτρογλου μέσα στην περιοχή από τον Γιάγκο, αποβάλλοντας τον παίκτη της ΑΕΚ με κόκκινη κάρτα καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν σε προφανή θέση για γκολ.Ο Αμπντούν εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0 για τους ερυθρόλευκους στο 23'.Στη συνέχεια η Ένωση αν και υστερούσε αριθμητικά, δεν κλείστηκε πίσω. Αντ΄αυτού πίεσε ψηλά και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία του Κάρολ, δίχως όμως αποτέλεσμα. Ο Κατσικοκέρης άλλωστε που πήρε τη θέση του Φουρτάδο στην κορυφή της επίθεσης σε αυτό το ματς, αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς κάποια άλλη αλλαγή στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τα λάθη και τα κενά στην άμυνα της ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 μετά από εξαιρετική ενέργεια και άψογο τελείωμα του Μήτρογλου στο 57', "κλειδώνοντας" την επικράτηση της ομάδας του.Μετά το 80' η άμυνα της ΑΕΚ παρουσίαζε εικόνα αποσύνθεσης με τον Ολυμπιακό να φτάνει με συνοπτικές διαδικασίες σε δύο ακόμη τέρματα.

Στο 85' ο Φουστέρ με κοντινή προβολή έκανε το 3-0 και στο 88' ο Μήτρογλου βρέθηκε τετ α τετ με τον Αραμπατζή (είχε αντικαταστήσει νωρίτερα τον Κωνσταντόπουλο) και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
pamesports