Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Έκανε τη μαϊμού στον Λουκάκου!

Τα ρατσιστικά κρούσματα στην Αγγλία συνεχίζονται. Θύμα αυτή τη φορά ο Βέλγος Ρομέλου Λουκάκου που αγωνίζεται στη Γουέστ Μπρομ δανεικός από την Τσέλσι και...


θύτης οπαδός της Σάντερλαντ. Οι Baggies πέρασαν με 2-4 από την έδρα της Σάντερλαντ, με τον Λουκάκου να πετυχαίνει στο 81' το τρίτο γκολ της ομάδας του με πέναλτι και ουσιαστικά να «καθαρίζει» το ματς. Ωστόσο, όπως πανηγύριζε η κάμερα «έπιασε» έναν οπαδό των γηπεδούχων να του κάνει την χαρακτηριστική κίνηση της μαϊμούς, η οποία έχει εξελιχθεί σε συχνό φαινόμενο. Πριν από λίγο καιρό, είχε τιμωρηθεί οπαδός της Σέλτικ κάνοντας την ίδια χειρονομία στον Γουέλμπεκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αστυνομία ξεκίνησε ήδη έρευνα μετά από καταγγελία που της έγινε για το περιστατικό, ενώ η επίσημη Σάντερλαντ τοποθετήθηκε τονίζοντας ότι για τέτοια θέματα η ανοχή της είναι μηδενική και προανήγγειλε πλήρη συνεργασία με την αστυνομία. Ο Στιβ Κλαρκ, άλλωστε, μετά το τέλος του ματς κατήγγειλε και ρατσιστική συνθηματολογία. Το κωμικοτραγικού του όλου θέματος είναι ότι οι «Μαύρες Γάτες» έχουν αρκετούς μην λευκούς παίκτες!