Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Ο Μπάρκουλης στο δρόμο;

Μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο γόης της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά, Ανδρέας Μπάρκουλης, ο δημοφιλής ηθοποιός έρχεται αντιμέτωπος και με το ενδεχόμενο της έξωσης από το σπίτι του....


εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» η σύζυγός του εξομολογείται ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι τεράστια. «Μας έχουν πνίξει τα χρέη. Η κατηφόρα μας ξεκίνησε το καλοκαίρι με τη δύσκολη εγχείρηση που έπρεπε να κάνω γιατί διέτρεχα μεγάλο κίνδυνο. Για να τα βγάλουμε πέρα δανειστήκαμε χρήματα και όλο αυτό μας έβγαλε εκτός προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα να χρωστάμε ενοίκια. Χρωστάμε ακόμη και στο φαρμακείο που μας προμηθεύει φάρμακα του Ανδρέα, τα οποία είναι πάρα πολλά και πανάκριβα».

Και αυτό που φαντάζει ως η μοναδική λύση για την οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη, είναι η διαμονή του στο «Σπίτι του ηθοποιού», που θα ανοίξει τις πόρτες του τα Χριστούγεννα, στηρίζοντας ανθρώπους που πρόσφεραν στον πολιτισμό και σήμερα αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγης και επιβίωσης.