Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Γυναίκες μας επισκέπτονται στη φυλακή για σεξ»

Οι τρόφιμοι σε φυλακές χαμηλής ασφάλειας μπορούν να δεχτούν επισκέψεις από γυναίκες, πολλές από τις οποίες μεταφέρουν ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα, ανέφερε στην απολογία του ο 34χρονος κρατούμενος Lee Chapman, ο....


οποίος διέφυγε από τη φυλακή Hollesley Bay στο Suffolk της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Chapman εξέτιε ποινή κάθειρξης τρις ισόβια για εμπρησμό και κλοπή.

Ο ίδιος κατάφερε ωστόσο να δραπετεύσει από τις φυλακές και να κλέψει μέσα σε έντεκα μέρες έξι σπίτια, με αποτέλεσμα να προστεθούν ακόμη δύο χρόνια φυλάκισης στην ποινή του.

Είχε μεταφερθεί πρόσφατα στη συγκεκριμένη φυλακή, απ’ όπου τελικά απέδρασε. Η αστυνομία τον εντόπισε να κοιμάται έξω στην περιοχή Peterborough και τον συνέλαβε, γράφει η Daily Mail.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του είπε στο δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος δραπέτευσε από τη φυλακή γιατί δυσκολευόταν να «εγκλιματιστεί».

Παραδέχτηκε ότι δραπέτευσε μέσα από σωλήνα αποχέτευσης και στη συνέχεια έφυγε με το λεωφορείο από το χώρο των φυλακών.

Στη διαδρομή του προς το Cambridgeshire διέρρηξε έξι σπίτια, απ’ όπου έκλεβε φαγητό και παιχνίδια για το Nintendo.
Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού τον βρήκε μέσα στο σπίτι της να τρώει σοκολάτα από το ψυγείο και όταν εκείνος την αντιλήφθηκε της ζήτησε συγνώμη, της επέστρεψε το κλειδί που είχε βρει και… έφυγε.

Οι υπεύθυνοι των φυλακών τώρα ελέγχουν τις πληροφορίες που αποκόμισαν από τον κρατούμενο, ενώ τονίζουν ότι οι αναφορές του για γυναικείες παρουσίες στις φυλακές είναι αναληθείς.