Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Στη φυλακή πρώην αστυνομικός για φόνους στη Μεσσηνία

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας συνταξιούχος αστυνομικός της Ασφάλειας Καλαμάτας που φέρεται όταν ήταν εν ενεργεία έδινε πληροφορίες και συμμετείχε στην εγκληματική οργάνωση που δολοφόνησε τρία άτομα, ανάμεσα στα οποία έναν πατέρα και τον 3χρονο....


γιο του. Την προφυλάκισή του αποφάσισε χθες το μεσημέρι το Δικαστικό Συμβούλιο καθώς είχε προκύψει διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα σχετικά με την κατηγορία της συμμετοχής του ως μέλος στην οργάνωση. Η οργάνωση δρούσε στην Καλαμάτα κάνοντας εκβιασμούς και πουλώντας ναρκωτικά. Αρχηγός της φέρεται να είναι γνωστός κακοποιός, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr .

Σε βάρος του πρώην αστυνομικού ασκήθηκε δίωξη για παροχή πληροφοριών στη συμμορία. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου.
Στη συνέχεια όμως ασκήθηκε σε βάρος του νέα ποινική δίωξη για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση, με στοιχεία που προέκυψαν κατά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές. Παρέμεινε κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας και μετά την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου οδηγήθηκε στη φυλακή.