Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Τα "μαζεύει" ο Σταθάς...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟ ΣΟΙΜΠΛΕ
Λογοπαίγνιο χαρακτήρισε ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σταθάς, τον χαρακτηρισμό «κουτσός» που χρησιμοποίησε για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β.Σόιμπλε στη Βουλή κατά τη...


διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού. Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ζήτησε συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν και τόνισε ότι δεν είχε τέτοιο σκοπό.

«Εμείς στην επαρχία δεν το θεωρούμε προσβολή αυτό. Έκανα λογοπαίγνιο για το συγκεκριμένο άτομο γιατί διαφωνώ με τις πολιτικές του» είπε.

«Ζητώ συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν. Δεν είναι ούτε στην παιδεία μου, ούτε στην κουλτούρα μου να προσβάλλω κάποιον» πρόσθεσε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στη Βουλή το Σάββατο είπε: «Επειδή είμαι συνέχεια έξω στον δρόμο, όπως και πολλοί από εσάς, μετά το χτεσινό που άκουσα από τον Σόιμπλε, έβγαλα το εξής συμπέρασμα τελικά. Εκεί που περίμενα ότι οι πολιτικές θα την βρούνε από τον λαό, τελικά οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν αυτές τις πολιτικές... θα την βρουν από τον κουτσό. Αυτό κατάλαβα εγώ. Και βλέπω ότι αυτός έχει τον σκοπό του και καλά κάνει».
in.gr