Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Καυτό τηλεοπτικό παρασκήνιο: Gay σκηνοθέτης απέλυσε γοητευτικό ηθοποιό επειδή… χώρισαν!

απο το nassos blog
Έτσι είναι. Όταν αχνίζεις τον κουραμπιέ κάποια στιγμή μένεις απο άχνη!!! Είναι νέος ωραίος και πέρσι τον είδαμε σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης! Όμως δεν κέρδισε αξιοκρατικά τη θέσης το σήριαλ, παρόλο....


που ανταποκρίθηκε άψογα στις υποχρεώσεις του. Ο νεαρός, κάπου γύρω στα 25 ήταν η νέα σχέση του πολύ γνωστού και πολύ ταλαντούχου σεναριογράφου και σκηνοθέτη! Έτσι κι εκείνος θέλησε να προωθήσει το… αγόρι του! Και το έκανε καθώς για πρωτοεμφανιζόμενο, ο ρόλος που του έδωσε ήταν και μεγάλος και σημαντικός!

Όμως το αγόρι μας ξέχασε πως όσο γρήγορα μπήκε στην τηλεόραση, τόσο γρήγορα μπορεί να πεταχτεί έξω! Όπως κι έγινε! Δεν του είπε κανείς πως όταν τα έχεις με αυτόν που λύνει και δένει, δε χωρίζεις; Ειδικά αν δεν μπορείς να σταθείς μόνος σου στα πόδια σου; Βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή! Η σχέση προϋπήρχε της σειράς οπότε γιατί μετά τον χωρισμό ο σκηνοθέτης πρέπει να εκδικηθεί; Ειδικά όταν ο γοητευτικός μικρός είναι αξιόλογος στη σειρά και συζητιέται έντονα η παρουσία του! Σημασία όμως έχει το αποτέλεσμα!

Ο gay «αρχηγός» πέταξε έξω τον νεαρό και τον αντικατάστησε με άλλον-όχι σύντροφό- νεαρό . Ο «πρώην» τώρα είναι έξαλλος που «κόπηκε» από τη σειρά και στο «σινάφι» του τα χώνει άγρια στον σκηνοθέτη!