Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ταλιμπάν έστειλε mail αποκαλύπτοντας όλες τις επαφές του

ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ
Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ένας εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, καθώς μέσω ενός e-mail αποκάλυψε - εν αγνοία του - όλες τις επαφές που διέθετε, συμπληρώνοντας ένα λάθος....


πεδίο κατά την αποστολή του ηλεκτρονικού μηνύματος. Όπως αναφέρει το ABC, το περασμένο Σάββατο, ο Qari Yousuf Ahmedi έστειλε ένα e-mail που περιείχε ένα δελτίο τύπου των Ταλιμπάν, συμπλήρωσε λάθος το πεδίο κοινοποίησης.

Σημειώνεται ότι η έκπληξη ήταν μεγάλη καθώς πολλοί δημοσιογράφοι, ένας κυβερνήτης, ένας νομοθέτης και αρκετοί ακτιβιστές βρίσκονταν στη λίστα των 400 επαφών ενώ αποκαλύφτηκε και το e-mail ενός εκπροσώπου του Gulbuddein Hekmatar, ο οποίος θεωρείται ότι κρύβεται πίσω από επιθέσεις εναντίον των νατοϊκών δυνάμεων.

Ο Mustafa Kazemi, δημοσιογράφος από την Καμπούλ, έγραψε μέσω του Twitter του: «Οι Ταλιμπάν συμπεριέλαβαν και τις τέσσερις διευθύνσεις e-mail μου στη λίστα που διέρρευσε», συμπληρώνοντας σκοπτικά «αρκετά καθησυχαστικό για την ασφάλειά μου». Ο αδέξιος Ταλιμπάν αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό όταν πολλοί παραλήπτες του e-mail ρωτούσαν τι είχε συμβεί.