Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δεν είμαι δολοφόνος, λέει ο ιδρυτής της εταιρείας McAfee!

Ο John McAfee, ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας αντι-ιικών προγραμμάτων υπολογιστών (antivirus), ο οποίος καταζητείται από την αστυνομία του Μπελίζ ως ύποπτος για τη δολοφονία ενός γείτονά του, δήλωσε στο Associated Press ότι δεν σκότωσε τον 52χρονο Gregory Viant Faull. Ο McAfee παραδέχθηκε....


ωστόσο ότι ο δολοφονηθείς Gregory Viant Faull δεν ήταν η... λατρεία του. «Ήταν γερό ποτήρι και μπελάς. Όμως ο κόσμος είναι γεμάτος από τέτοιους ανθρώπους και αν μπαίναμε στη διαδικασία να σκοτώνουμε κάθε έναν από αυτούς δεν θα’μενε κανένας», δήλωσε ο McAfee.

Η κόντρα των δύο αντρών, που σύμφωνα με την αστυνομία μπορεί να οδήγησε τον ιδρυτή μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες antivirus στην απόφαση να δολοφονήσει τον 52χρονο ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας στο Ορλάντο της Φλόριδα, ξεκίνησε επειδή τα σκυλιά του McAfee έκαναν μεγάλη φασαρία! Ο θόρυβος ενοχλούσε τον Gregory Viant Faull και ο McAfee, που σήμερα κρύβεται σε άγνωστη τοποθεσία στο Μπελίζ, υποστήριξε πως ο γείτονάς του τον είχε απειλήσει δύο φορές στο παρελθόν ότι θα σκότωνε τα σκυλιά.

Μιλώντας στο Associated Press, ο John McAfee τόνισε ότι κρύβεται σε άγνωστη τοποθεσία στο Μπελίζ, για να μην συλληφθεί από την αστυνομία της χώρας.
«Τον γνώριζα ελάχιστα», είπε ο 67χρονος McAfee για τον 52χρονο κατασκευαστή, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του, στην πόλη Σαν Πέδρο του Μπελίζ. Τον ανακάλυψε η οικονόμος του, το πρωί της προηγούμενης Κυριακής.

Οι αρχές καλούν τον McAfee να σταματήσει να κρύβεται, να πάψει να φοβάται και να παρουσιαστεί για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση. Η υπόθεση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Ακόμη και ο πρωθυπουργός του Μπελίζ, Dean Barrow, κάλεσε τον McAfee να παραδοθεί, ενώ ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εθνικής Ασφάλειας του Μπελίζ Raphael Martinez, του ζήτησε να συνεργαστεί με τις αρχές και να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Όλοι οι αρμόδιοι διαβεβαιώνουν τον McAfee πως δεν πρόκειται να κατηγορηθεί άδικα, σε περίπτωση που δεν φταίει.

Ο ίδιος ο ιδρυτής της εταιρείας Antivirus υποστήριξε πως κρύβεται επειδή φοβάται την αντιμετώπιση της αστυνομίας και συγκεκριμένα του σώματος Gang Suppression Unit (GSU) που συχνά δρα σαν παραστρατιωτική οργάνωση και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για τις σκληρές μεθόδους της στην καταπολέμηση του εγκλήματος.