Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

O Γιάννης Μπουτάρης κάνει γιόγκα και χορεύει μπροστά στην κάμερα! (Βίντεο)

Δέκα εβδομάδες από την καθημερινή ζωή του Γιάννη Μπουτάρη καταγράφονται σε ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτοντας την ξεχωριστή προσωπικότητα του δημάρχου της Θεσσαλονίκης. Στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Αμστερνταμ – το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη ως τις....


25 Νοεμβρίου- περιλαμβάνεται το ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Αθυρίδη «Ένα βήμα μπροστά» που παρακολούθησε κατά πόδας τον Γιάννη Μπουτάρη στην προεκλογική περίοδο του 2010 για τις δημοτικές εκλογές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η καταγραφή της καθημερινότητας του δημάρχου Θεσσαλονίκης, αφού το πρόγραμμά του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, γιόγκα, χορό και εκκλησιασμό.

Σύμφωνα με σημείωμα της παραγωγής του «Ενα βήμα μπροστά», «προβάλλοντας μια προσωπική ιστορία στο κοινωνικό της ανάλογο, η ταινία αναζητά τη συνάφεια εννοιών όπως αδιέξοδο, κρίση, εξάρτηση, εκλογές, απόφαση, απεξάρτηση.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει το ντοκιμαντέρ τον Μάρτιο του 2013, ενώ τον Μάιο θα προβληθεί στο γαλλογερμανικό κανάλι ARTE, στο πλαίσιο του αφιερώματος «Μια ημέρα για την Ελλάδα – Une journée en Grèce».