Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές στο Ζεφύρι (pics)

Ολοκληρώθηκε η τεράστια αστυνομική επιχείρηση που είχε στηθεί από το πρωί σε καταυλισμούς Ρομά Άνω Λιόσια και το Ζεφύρι. Σύμφωνα με την Αστυνομία προσήχθησαν 182 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 29 για ναρκωτικά, όπλα και....


καταδικαστικές αποφάσεις. Συνολικά, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε 325 άτομα και 217 αυτοκίνητα. Σημειώνεται ότι:
ένας από τους συλληφθέντες φυγόποινους έχει καταδικασθεί σε ποινή κάθειρξης -19- ετών για τα αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης και κλοπών, ενώ
σε βάρος άλλου φυγόποινου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης γιατί συμμετείχε σε ομάδα ατόμων που την 14-2-2012 στην Ν. Πέραμο Αττικής διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο και κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικό.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 14,3 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 25,6 γραμμαρίων, 25 ναρκωτικά χάπια και δύο κυνηγετικές καραμπίνες. Από τους τροχονομικούς ελέγχους αφαιρέθηκαν 3 άδειες και 4 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας καθώς και 3 άδειες οδήγησης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Στόχος της επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 80 αστυνομικοί από όλες της υπηρεσίες είναι η αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Πρόκειται για τη δεύτερη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται στην περιοχή τον τελευταίο καιρό.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/257232/dekades-syllipseis-kai-prosagoges-sto-zefyri-pics#ixzz2DX1xhZF3